Redmi Pad
Redmi Pad
Всичко в едно, таблет за истинско забавление
90Hz buttery smooth дисплей
Високопроизводителен MediaTek Helio G99
Дълготрайна 8000mAh (typ) батерия
Флагмански дизайн
Redmi Pad
90Hz
Buttery smooth
10.61" дисплей
Redmi Pad
Quad speakers
Dolby Atmos® поддръжка
Redmi Pad
Високопроизводителен MediaTek Helio G99
6nm усъвършенстван процес
Redmi Pad
8000
mAh (typ)
Дълготрайна батерия
Redmi Pad
8MP
Основна камера
Redmi Pad
8MP
Центрирана ултраширока предна камера
Redmi Pad
18W
Бързо зареждане
Redmi Pad
22.5W
Зарядно устройство
Redmi Pad
Високо ниво флагмански дизайн
Елегантен и стилен
Флагмански дизайн Елегантният и стилен метален корпус и плоските, симетричните рамки правят Redmi Pad да изглежда страхотно и да създава невероятно усещане при използване.
445 г
Тегло
7.05 м
Дебелина Redmi Pad Redmi Pad
90Hz 2K дисплей Безрамковият 10,61-инчов дисплей с честота на опресняване от 90Hz ви предлага завладяващо аудио и видео забавление.
2000 × 1200 Резолюция
Over 1 billion Цвята
1500 :1 Контраст
400 nits (typ) Яркост
Redmi Pad Redmi Pad
Eye protection at all times The outstanding TÜV Rheinland-certified low blue light display protects your eyes at all times.Redmi Pad is also the first tablet in the world to receive SGS low visual fatigue certification.
Четири високоговорителя, поддържани от Dolby Atmos®
Четирите високоговорителя ви дават изключителен съраунд звук в пейзажен и портретен формат. Високоговорителите осигуряват мощен звук и пряко въздействие, като ви дават звуково изживяване като в киносалон.
Redmi Pad
Redmi Pad
MediaTek Helio G99
С водещата 6nm технология, производителността е значително подобрена. Когато гледате видеоклипове, играете игри или сърфирате в мрежата, процесорът ще бъде една крачка напред, позволявайки ви да се наслаждавате на скоростта.
6nm процес
Усъвършенстван процес за повишена ефективност.
* Redmi Pad поддържа Wi-Fi, но не и мобилни данни.
Redmi Pad
Дълготрайна 8000mAh (typ) батерия
Изключително големият капацитет на батерията осигурява поддръжка през целия ден, всеки ден, елиминирайки притесненията за захранване, независимо дали учите или играете. Поддръжката на 18W бързо зареждане позволява бързо презареждане на батерията, намалявайки времето за изчакване.
Redmi Pad
26 часа непрекъснато четене
Redmi Pad
21 часа непрекъснато видео
Redmi Pad
12 часа непрекъсната игра
Redmi Pad
FocusFrame С FocusFrame видеообаждането автоматично ще проследява обектите и ще ги държи центрирани в рамката. Това означава, че можете да поставите Redmi Pad и да се движите свободно, без да се притеснявате, че другата страна ще ви изгуби от поглед.
Redmi Pad
Центрирана 105° ултраширокоъгълна предна камера
Redmi Pad
Redmi Pad
Разделен екран
Разделеният екран на големия екран е много по-добър; виждате ясно цялата си информация на едно място. С разделянето на екрана можете бързо да плъзгате и пускате приложения, без да превключвате екрани.
Redmi Pad

Бележки:* Съдържанието на дисплея на Redmi Pad е само с илюстративна цел. Моля, обърнете се към действителния продукт.* Изображенията на тази страница са само за илюстрация и дизайнът на реалния продукт може да се различава.* FocusFrame ще бъде достъпен чрез OTA актуализация и ще бъде наличен само в определени приложения.* Всички данни на тази страница относно зареждането и живота на батерията са получени от лаборатории на Xiaomi.* Разделеният екран не е наличен при варианта с 3 GB RAM.