Redmi Watch 4
Redmi Watch 4
More to see, lots to love

Redmi Watch 4
Redmi Watch 4
Ултра голям 1,97" AMOLED дисплей
Redmi Watch 4
Redmi Watch 4
Метална средна рамка, въртяща се корона и изцяло нов механизъм за бързо освобождаване
Redmi Watch 4
До 20 дни живот на батерията*
Redmi Watch 4
Вграден мултисистемен GNSS
Redmi Watch 4
Поддръжка на Bluetooth® телефонно обаждане*
Redmi Watch 4
Разнообразен анализ на сърдечната честота, SpO₂, съня и други*
1.97" AMOLED дисплей
Сериозен ъпгрейд на дисплея
Redmi Watch 4
LTPS 5Hz
60Hz висока честота
Яркост до 600 нита
Redmi Watch 4 Redmi Watch 4
Наслади се на най-големия екран на Redmi Watch, който може да се похвали с 26% увеличение на площта на дисплея*. В съчетание с високата честота на опресняване от 60 Hz, той предоставя невероятно гладко визуално изобразяване
Рамка от алуминиева сплав
Два класически цвята
Redmi Watch 4
Redmi Watch 4 използва здрава и надеждна рамка от алуминиева сплав* за първи път и усещането е за дизайн от следващо ниво. Избери как да изразиш себе си чрез двата възможни цвята.
Redmi Watch 4
Въртяща се корона от неръждаема стомана
Иновативни взаимодействия
Redmi Watch 4
Redmi Watch 4
Изящната въртяща се корона от неръждаема стомана добавя финес от висок клас дори към най-малките детайли, а нежното й въртене осигурява по-комфортно изживяване.
Изцяло нов механизъм за бързо освобождаване
Лесна смяна на каишката
Redmi Watch 4
Обновеният механизъм за бързо освобождаване прави смяната на каишката по-лесна. Разнообразните варианти на каишки* ти дават ввъзможност да промениш стила си, когато пожелаеш.
200+ стилни циферблата
Изрази своята индивидуалност
20 дни живот на батерията
Дълготрайна компания
Оборудван с голяма батерия и енергоефективен чип, оптимизиран за продължително използваме. Наслади се на 20-дневен ултра дълъг живот на батерията в типичен режим на използване. Преносимото магнитно зареждане ти позволява да захранваш безпроблемно с едно докосване.
10 дни
AOD режим
30 дни
Дълъг режим на батерия
20 дни
Типичен режим на използване
-25%*
Консумирана мощност на системата
Redmi Watch 4
Bluetooth® телефонно обаждане
Вдигни китката си и комуникирай
Redmi Watch 4
Redmi Watch 4
Redmi Watch 4 се свързва с твоя смартфон чрез Bluetooth, което ти позволява да преглеждаш и отхвърляш повиквания на часовника си и да участваш в разговори с вградения микрофон и високоговорител, без да е необходимо да изваждаш смартфона си.
Redmi Watch 4
4-канален
PPG сензор
Redmi Watch 4
По-голяма точност на мониторингаКонфигурацията на PPG сензора* е ъпгейдната, за да включва 4 канала и да помогне за повишаване на точността на здравния мониторинга.
Redmi Watch 4
Интелигентно проследяване на съня
С помощта на научни, прецизни технологии за наблюдение на съня, часовникът записва твоето състояние на сън в реално време на различни етапи, като дълбок сън, лек сън и REM, подобрявайки твоите навици и качество на съня.
Redmi Watch 4
Redmi Watch 4
Цялостен мониторинг на здравето
Твоят постоянен защитник
Redmi Watch 4
Мониторинг на SpO₂ през целия ден*
Изпраща вибрационни сигнали, когато насищането на кръвта с кислород е твърде ниско.
Следене на пулса през целия ден*
Непрекъснатото и прецизно наблюдение на сърдечната честота предпазва твоето сърдечно-съдово здраве по всяко време.
Мониторинг на стреса
Подканите за дихателни упражнения ще бъдат изпратени, когато нивото ти на стрес достигне 80 два пъти подред по време на деня*.
150+ спортни режима
Всички дейности, които обичаш
Redmi Watch 4
Redmi Watch 4
Той се грижи за широк набор от професионални спортни режими, включително бягане на открито и закрито, ходене, колоездене и др. Преди тренировката можеш да загрееш*, следвайки съветите на професионалния треньор и да заемеш правилната поза, за да намалиш вероятността от контузия.
Независимо сателитно позициониране
Проследявай тренировъчния си маршрут по всяко време
Redmi Watch 4
Redmi Watch 4
Оборудван с независим GNSS чип, той работи в тандем с твоя смартфон или самостоятелно. Поддържат се пет системи за сателитно позициониране за точно проследяване на всяка твоя стъпка.
Redmi Watch 4
5ATM
Професионално ниво на водоустойчивост
С 5ATM водоустойчивост*, той е подходящ за 18 водни спорта, което ти позволява да се насладиш на времето си във водата с лекота. Функцията за автоматично оттичане на водата ти осигурява изключителен комфорт.
Redmi Watch 4
Приложение Mi Fitness
Ежедневно проследяване на твоите показатели и данни
Ежедневната здравна статистика, като пулс, фитнес и сън, се показва в детайли, за да предостави ясна картина на твоето здраве. Синхронизирането на данни със Strava и Apple Health също е улеснено.
Redmi Watch 4
*Устройствата не могат да бъдат директно свързани с приложенията Strava или Apple Health.
24-часова защита на сигурността
В случай на спешност, натисни бутона с короната три пъти бързо, за да предупредиш своя контакт за спешни случаи*. Твоята безопасност винаги е с основен приоритет.
Redmi Watch 4
Бележки:
*Данните за живота на батерията са базирани на типичен режим на използване, тествани от Xiaomi Internal Labs. Действителните резултати може да варират.
*Тестови условия за 20 дни типичен режим на използване: Пълно зареждане, фабрични настройки по подразбиране, статичен циферблат, с изключено високо прецизно наблюдение на съня, наблюдение на качеството на дишането при сън, целодневно наблюдение на стреса и целодневно наблюдение на кислорода в кръвта. Ежедневно на всеки 10 минути засичане на пулса и известия за съобщения (100 съобщения, 2 обаждания и 3 аларми на ден) са включени. Вдигната китка, за да включите екрана 200 пъти на ден; ръчно стартиране на приложението за синхронизиране на данни веднъж на ден; 15 минути Bluetooth разговори всяка седмица; използвайте запис на упражнения за 90 минути всяка седмица (GNSS включен).
*10 дни условия за тестване на AOD режим: Пълно зареждане, фабрични настройки по подразбиране, статичен циферблат, включен екран с интелигентна информация за AOD. Високо прецизен мониторинг на съня, мониторинг на качеството на дишането при сън, целодневно откриване на стрес и целодневно откриване на кислород в кръвта са изключени. Ежедневно на всеки 10 минути засичане на пулса и известия за съобщения (100 съобщения, 2 обаждания и 3 аларми на ден) са включени. Вдигната китка, за да включите екрана 200 пъти на ден; ръчно стартиране на приложението за синхронизиране на данни веднъж на ден; 15 минути Bluetooth разговори всяка седмица; използвайте запис на упражнения за 90 минути всяка седмица (GNSS включен).
*Условия за 30 дни тестване в режим на батерия: пълно зареждане, фабрични настройки по подразбиране, статичен циферблат. Високопрецизен мониторинг на съня, мониторинг на качеството на дишането при сън, целодневно откриване на стрес, целодневно откриване на кислород в кръвта, целодневно откриване на сърдечната честота е изключено. Известия за съобщения (100 съобщения, 1 обаждане и 1 аларма на ден), вдигната китка, за да ангажирате екрана 20 пъти на ден.
*Часовникът трябва да бъде свързан към Bluetooth на смартфона. В момента не се поддържат гласови повиквания от приложение на трета страна.
*Този продукт и неговите функции не са предназначени за медицински цели и не са предназначени да предсказват, диагностицират, предотвратяват или лекуват каквито и да е заболявания.
*Данните са извлечени от вътрешната лаборатория на Xiaomi и са сравнени с Redmi Watch 3. Резултатите може да варират поради разлики в оборудването за тестване, околната среда и индивидуалните модели на използване и навици. Моля, обърнете се към действителните данни.
*Рамката от алуминиева сплав се отнася за рамката на тялото на часовника, а не за целия часовник.
*Продуктът се доставя с черна или бяла TPU каишка. Каишките с други цветове, показани на тази уеб страница, трябва да бъдат закупени отделно.
*Този продукт не е проектиран като медицинско изделие, нито е предназначен за диагностициране, лечение, излекуване или предотвратяване на заболяване. Всички данни и измервания са само за лична справка и не трябва да се използват като основа за диагностика и лечение.
*След като устройството е включено за целодневно наблюдение на пулса, то ще следи на определена честота през деня. За повече подробности относно честотата и принципа на наблюдение, моля, вижте описанието в ПРИЛОЖЕНИЕТО.
* Функцията за дихателни упражнения трябва да се активира ръчно.
*Трябва да се включи ръчно от потребителя, за да се следи нивото на кислород в кръвта на потребителя. За повече подробности относно честотата и принципа на наблюдение, моля, вижте описанието в ПРИЛОЖЕНИЕТО.
*Загряващата сесия се прилага само в избрани спортни режими.
*Оценката е базирана на стандарт ISO 22810:2010. Номерът на протокола от теста е 68.189.23.0305.02. Часовникът може да се носи в басейни, докато плувате близо до брега или по време на други дейности в плитка вода. Не може да се използва в горещ душ, сауна или при гмуркане. Моля, избягвайте прякото въздействие на часовника от бързо течение по време на водни спортове. Нивото на водоустойчивост не е постоянно и може да се влоши с времето.
*За да използвате тази функция, трябва да я активирате и да зададете контакт за спешни случаи в приложението и часовникът трябва да бъде свързан с вашия смартфон чрез Bluetooth.
*Изображенията и моделите на продукта, данните, функциите, производителността, спецификациите, потребителският интерфейс и друга информация за продукта на тази страница са само за справка и може да се различават от действителния продукт. Xiaomi може да промени тази информация. За подробности, моля, вижте действителния продукт.