Redmi Buds 5 Pro
Redmi Buds 5 Pro
Nothing but your beat

Redmi Buds 5 Pro
Redmi Buds 5 Pro
Сертифицирани от Hi-Res аудио, усъвършенстван LDAC аудио кодек
Redmi Buds 5 Pro
Вграден завладяващ звук с два нови режима за реалистичен звук*
Redmi Buds 5 Pro
До 52dB активно шумопотискане с три режима на прозрачност*
Redmi Buds 5 Pro
До 4kHz ултраширокочестотно шумопотискане*
Redmi Buds 5 Pro
До 38 часа живот на батерията с кутия за зареждане*
Redmi Buds 5 Pro
Hi-Res Audio Wireless
Поддържа усъвършенстван LDAC аудио кодек*
Redmi Buds 5 Pro е сертифициран от Hi-Res Audio Wireless и поддържа LDAC аудио кодек с честота на семплиране до 24bit/96kHz*, което позволява Ultra HD аудио с минимално изкривяване.
Redmi Buds 5 Pro Redmi Buds 5 Pro
Персонализиран коаксиален двоен драйвер
Висока резолюция, Hi-Fi качество на звука
Redmi Buds 5 Pro разполага с коаксиален дизайн с двоен драйвер, който се състои от 11 мм басов драйвер с титаниева диафрагма и 10 мм пиезоелектричен керамичен високоговорител за високите честоти. Този дизайн осигурява прецизно възпроизвеждане на звука във всички честоти, осигурявайки балансирано представяне с плавни високи, богати средни и солидни ниски честоти, което ти позволява да се наслаждаваш на висококачествен Hi-Fi звук по всяко време.
Redmi Buds 5 Pro
10 мм
Пиезоелектричен керамичен високочестотен говорител
11 мм
Титаниева мембрана за бас драйвер
Redmi Buds 5 Pro
Вграден завладяващ звук
Осигурявайки подобрено аудио потапяне, Redmi Buds 5 Pro е идеален за гледане на филми на телевизия, компютри или таблети, осигурявайки завладяващо аудио изживяване всеки път*.
Redmi Buds 5 Pro
Музикален режим
Улови атмосферата на концертната зала
Redmi Buds 5 Pro
Видео режим
Почувствай атмосфера като на кино
Redmi Buds 5 Pro
Устойчив дизайн
Сдържани и изискани
За първи път в долната част на черната версия на калъфа е включена веган кожа, за да осигури уникална текстура с деликатно усещане и по-изискан външен вид.
Redmi Buds 5 Pro
Redmi Buds 5 Pro
Мраморна текстура
Дизайн на мраморна текстура
Дизайнът на слушалката включва естествени елементи, използвайки процес на многослойно покритие, за да създаде отличителен ефект на мраморна текстура. Изтънчен, но отличителен, той предполага личност, едновременно сдържана и изпълнена с чар.
*Мраморната текстура се предлага само в бяла и черна версия.
Модни контрастни цветове
Отличителна индивидуалност
Redmi Buds 5 Pro
Redmi Buds 5 Pro
Aurora Purple
Redmi Buds 5 Pro
Moonlight White
Redmi Buds 5 Pro
Midnight Black
Още по-зашеметяващ в комбинация
С цветова палитра, която съответства на Redmi Note 13 Pro+ и Redmi Watch 4, комплектът подобрява цялостния ти стил, трансформирайки технологичните продукти в модни артикули, които безпроблемно допълват аутфита ти.
*Конкретните продукти и цветове може да варират в зависимост от местната наличност.
Redmi Buds 5 Pro
Лек режим
Офиси, библиотеки
Активно неутрализиране на шума до 52dB. Три режима
Redmi Buds 5 Pro осигуряват по-удобно и по-тихо изживяване, повечето външни шумове са блокирани, което ти позволява да слушаш спокойно.
Redmi Buds 5 Pro
Балансиран режим
Кафенета, паркове
Redmi Buds 5 Pro
Дълбок режим
Метростанции, Летища
Redmi Buds 5 Pro
Три режима на прозрачност
Чуй звука около теб
В нормален режим можете да чуваш околната среда, без да пропускаш нито един звук. Когато трябва да говориш с някого, можеш да превключиш към подобрен гласов режим. Новият "режим на подобряване на околния звук" улавя фините детайли от околната среда, за да гарантира безопасността на потребителя по всяко време.
Redmi Buds 5 Pro
Подобрен гласов режим
Redmi Buds 5 Pro
Нормален режим
Redmi Buds 5 Pro
Подобрен режим
на околния звук
3 микрофона + AI шумопотискане за разговори
Кристално чисто качество
Слушалките разполагат с 3 микрофона, комбинирани с базиран на изкуствен интелект алгоритъм за намаляване на шума за насочване и елиминиране на околния шум по време на разговори и противопоставяне на шума, генериран от 9m/s вятър*, което прави ясната комуникация възможна дори в шумна среда.
Redmi Buds 5 Pro
Redmi Buds 5 Pro
Feed-forward микрофон
Redmi Buds 5 Pro
Feedback микрофон
Redmi Buds 5 Pro
Talk микрофон
Ултра дълъг живот на батерията и бързо зареждане
Наслади се на музиката без прекъсване
Наслади се на до 10 часа слушане с едно зареждане или до 38 часа, когато се използва с кутията за зареждане, което ти позволява да слушаш музика толкова дълго, колкото пожелаеш. С мощното бързо зареждане, 5-минутно зареждане осигурява до 2 часа възпроизвеждане на музика.
До 10
часа*
Живот на батерията с едно зареждане
Redmi Buds 5 Pro
Redmi Buds 5 Pro
До 38
часа*
Живот на батерията, когато се използва с кутията за зареждане
Redmi Buds 5 Pro
Сензорно управление
Контрол на върха на пръстите ти
Внимателно докосни чувствителната на допир зона на слушалката, за да превключваш песни, да поставяш на пауза, да отговаряш и прекратяваш повиквания и други функции.
Redmi Buds 5 Pro
Тройно докосване
Следваща песен
Отхвърляне на повикване
Redmi Buds 5 Pro
Двойно докосване
Пусни или пауза
Отговори или прекрати разговора
Redmi Buds 5 Pro
Натиснете и задръж
ANC и
контрол на прозрачността
Redmi Buds 5 Pro
Страхотно прилягане
Сигурен и удобен
Използвайки голям брой модели ушни канали за създаване на почти идеално прилягане, тялото е щателно полирано, за да увеличи комфорта, не само подобрявайки естетиката, но и намалявайки тежестта върху ушите за по-плътно прилягане. Подобреното съотношение на разпределение на теглото гарантира по-стабилно прилягане.
Смарт Dual-device свързаност*
Превключвай без усилие
Можеш да отговориш на повикване, докато гледаш видеоклипове на таблет или компютър, което ти позволява лесно да превключваш между забавление и работа.
Redmi Buds 5 Pro
Redmi Buds 5 Pro
Redmi Buds 5 Pro
Xiaomi Earbuds*
Лесно персонализирай
твоите слушалки
Изтегли приложението Xiaomi Earbuds, за да регулираш шумопотискането и настройките за управление с докосване за твоите безжични слушалки Redmi Buds 5 Pro. Ти контролираш — коригирай настройките за оптимално аудио и инсталирай онлайн обновявания на фърмуера.
Още функции, които можеш да откриеш.
Redmi Buds 5 Pro Redmi Buds 5 Pro
Redmi Buds 5 Pro
Поддържа Google Fast Pair Просто отвори капака и си сдвоен
С едно докосване Redmi Buds 5 Pro позволява бързо и лесно Bluetooth сдвояване с твоите Android* устройства. Можеш дори да провериш къде си ги поставил последно.
Redmi Buds 5 Pro
IP54 прахо- и водоустойчивост*
Идеален за тренировки
Устойчив на пот дизайн
Redmi Buds 5 Pro
Персонализирано шумопотискане*
Чрез приложението Xiaomi Earbuds, само с едно докосване можете да проведеш своя тест за шумопотискане и да приложиш резултата, за да се насладиш на завладяващото изживяване, създадено специално за теб.
Redmi Buds 5 Pro
Аудио баланс
В допълнение към четири EQ пресета, ние добавихме персонализиран EQ режим, който може да се регулира с помощта на приложението Xiaomi Earbuds, което ти позволява да контролираш по твой вкус
Redmi Buds 5 Pro
In-ear разпознаване*
Възпроизвеждането се спира автоматично, когато извадиш слушалките от ушите си и се възобновява, когато ги поставиш обратно.
Бележки:
*Изображенията на тази страница са само за илюстрация и може да не са точното представяне на продукта. Продуктовите параметри са само за справка. Някои параметри на продукта може да варират поради външни фактори като околната среда и разликите в системите на смартфона. Моля, вижте действителния продукт за подробности.
*За да изпитате Hi-Res Audio и LDAC при 24bit/96kHz, уверете се, че LDAC е активиран на съвместими смартфони с Android™ OS с правилен избор на битрейт и изключен потапящ звук.
*Поглъщащият звук е приложим за музика и видеоклипове в приложения, които поддържат тази функция. Потапящият звук е изключен по подразбиране, настройките са налични само в приложението Xiaomi Earbuds. Използването на аудиокодек LDAC и завладяващ звук са взаимно изключващи се.
*Данните от тестовете за активно шумопотискане са предоставени от Националния институт по метрология, Китай. Продуктът постигна 52dB ANC дълбочина в определен честотен диапазон и 4kHz в определен диапазон на дълбочина, но не едновременно. Тестовете бяха проведени отделно. Действителните резултати може да варират в зависимост от употребата. Докосването и задържането на която и да е слушалка позволява само превключване между режимите ANC и прозрачност по подразбиране. Настройките за ANC и режим на прозрачност са налични само в приложението Xiaomi Earbuds.
*Тестът за премахване на шума от вятъра (срещу ≤9m/s) е проведен от Националния институт по метрология, Китай. Доклад № LSsx2023-13910.
*Тестови условия за живот на батерията и бързо зареждане: 38 часа данни на базата на Redmi Note 13 Pro 5G (MIUI Global 14.0.23) и слушалки версия V4.3.7.0. Нивото на батерията на слушалките беше 100%, като силата на звука на слушалките беше регулирана на 50%, режимът на Bluetooth кодиране беше AAC, режимът на прозрачност и връзката с две устройства бяха изключени. Тестово съдържание: Разредете напълно батерията на Redmi Buds 5 Pro, докато възпроизвеждате аудио, докато някоя от слушалките спре да възпроизвежда. Уверете се, че в порта за зареждане няма течности и чужди тела, преди да започнете зареждане. Данните за зареждането на слушалките и живота на батерията са получени от вътрешни тестове, извършени от производителя. Действителните резултати може да варират в зависимост от актуализациите на фърмуера, условията на използване, нивото на зареждане и факторите на околната среда.
*5 минути бързо зареждане изисква батерията на кутията за зареждане да е 20% или повече.
*Потребителите на Android 6.0 и по-нови версии имат достъп до приложението в Google Play. Потребителите на iOS 14.0 и по-нови версии имат достъп до приложението в iOS App Store.
*На всички поддържани устройства с Android, работещи с услуги на Google Play 11.7+ със съвместимост с Marshmallow (Android 6.0).
*Google Fast Pair ще се деактивира за 5 минути, ако се анулира последователно 3 пъти. Ако е деактивиран, моля, изчакайте 5 минути, за да опитате сдвояване чрез Google Fast Pair.
*Свързването на две устройства е изключено по подразбиране, опитът може да варира в зависимост от устройството. Моля, изтеглете приложението Xiaomi Earbuds, за да го включите. Изисква се приложенията на трети страни да поддържат синхронна пауза или възобновяване при отговаряне или прекратяване на телефонни повиквания. Името на функцията може да се различава от действителните настройки. За да се насладите на използването с две устройства, включете функцията чрез приложението Xiaomi Earbuds само на едното устройство и свържете второто устройство чрез Bluetooth.
*Тест за устойчивост на прах и вода IP54. Продуктът премина IED60529-2013 изпитване за клас на защита на кутията (IP код), проведено от Shenzhen Morlab Communications Technology Co., Ltd. Докладът от теста IP54 №. е SZ23110335H01. Резултатите от теста показаха, че продуктът е в съответствие със стандарта IED60529-2013. Класът IP54 се отнася за самите слушалки, а не за кутията за зареждане на слушалките. Моля, не използвайте слушалките си около гореща вода, вашите слушалки не могат да се използват при къпане или душ. Моля, опитайте се да избягвате използването на слушалките си по време на интензивни упражнения, тъй като потта по време на тренировка може да причини повреда на устройството. Този продукт е устойчив на пръски, вода и прах към момента на покупката, но тези свойства не са постоянни и могат да намалят с течение на времето с ежедневното износване. Вашата гаранция не покрива щети, причинени на вашето устройство от потапяне в течност.
*Думата и логото Bluetooth® са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Xiaomi Inc. е по лиценз. Други търговски марки и търговски имена са на съответните им собственици.
*Настройките за жестове и разпознаването в ушите са налични само в приложението Xiaomi Earbuds.