Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Nothing but your beat

Redmi Buds 5
12,4 мм динамичен драйвер с титанова мембрана
Redmi Buds 5
AI шумопотискане
Redmi Buds 5
Удобна връзка с две устройства*
Redmi Buds 5
До 46dB активно шумопотискане с три режима на прозрачност*
Redmi Buds 5
До 40 часа живот на батерията с кутията за зареждане*
Redmi Buds 5
Изключително авангардно шумопотискане
Активно неутрализиране на шума до 46dB
Блокирай външния свят и се настрой в своя ритъм
С неутрализиране на шума до 46dB*, Redmi Buds 5 може ефективно да намали нискочестотния шум като в кабината на самолет или в метрото. Постави ги и се наслади на личното си пространство.
Redmi Buds 5
Три режима на шумопотискане
Персонализирани решения
за различни сценарии
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Дълбоко шумопотискане
Метро и летище
Redmi Buds 5
Балансирано шумопотискане
Улица и фитнес
Redmi Buds 5
Леко шумопотискане
Библиотека и офис
Три режима на прозрачност
Чуй света около теб
Бъди наясно какво се случва около теб, докато се наслаждаваш на музиката си с 3 режима на прозрачност.
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Регулярен режим
Redmi Buds 5
Подобрен гласов режим
Redmi Buds 5
Подобрен режим на околния звук
2-микрофонно AI-базирано шумопотискане за разговори*
Не обръщай внимание на шума на вятъра, просто продължи да тичаш
Redmi Buds 5 приема самостоятелно разработения двуканален AI алгоритъм, който му позволява да устои на шума, генериран от 6m/s вятър*. 2 микрофона работят заедно, за да извличат ефективно гласови звуци с прецизност и да филтрират външния шум, така че да се чувстваш така, сякаш говорите с човека на линията лице в лице.
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Страхотен Hi-Fi звук
Чуй всички детайли
Ултра голям драйвер с титанова мембрана
Имаш чувството, че го чуваш на живо
Големият динамичен 12,4 мм драйвер позволява по-голяма вибрационна зона и по-дълбоки удари, докато твърдата диафрагма с титаниево покритие предлага по-чиста производителност на високите честоти. Чуй звука на струните и дъха между фразите. Професионалната акустика вдъхва живот на музиката.
Redmi Buds 5
Самостоятелна звукова камера
За перфектен звуков пейзаж
Независимата звукова камера на Redmi Buds 5 осигурява отлична динамична честотна характеристика и звукова кохерентност, създавайки по-реалистично и завладяващо изживяване с различни слоеве от звуци с висока, средна и ниска честота.
Самостоятелна
звукова камера
Redmi Buds 5
1.6m
Бобина с фина намотка
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
N52
Силен неодимов магнит
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
12.4mm
динамичен драйвер с полимерно титаниево покритие
Аудио баланс
Регулирай лесно с 4 EQ настройки, за да постигнеш звука, който желаеш.
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Стандартен
Redmi Buds 5
Подобрен глас
Redmi Buds 5
По-високи честоти
Redmi Buds 5
Повече бас
Redmi Buds 5
Удоволствие при носене
Удобни във всяко едно отношение
Класически дизайн на слушалките
Класически дизайн с нова логика. Те са оптимизирани с помощта на данни от хиляди модели на ушни канали. Redmi Buds 5 комбинират здраво прилягане с комфорт. С разпределение на теглото 65:35 вътрешно към външно, Redmi Buds 5 се адаптират към ухото, за да осигурят по-добро прилягане.
Redmi Buds 5
Фини импулсни светлини
Естествен и деликатен калъф
Калъфът за зареждане на Redmi Buds 5 се отличава с подобен на облак дизайн, който е деликатен и компактен. Импулсните светлини на кутията са съставени от пет малки мъниста, излъчващи мека и естествена светлина. Блестящите декоративни ленти, обработени с нано покритие, допълват елегантността на Redmi Buds 5.
  • Redmi Buds 5
    Black
  • Redmi Buds 5
    White
  • Redmi Buds 5
    Sky Blue
До 10 часа време за слушане
Наслади се на музика без прекъсване
До 10 часа време за слушане без презареждане. Когато се използва с кутията за зареждане, животът на батерията може да издържи до 40 часа*, така че те могат да работят толкова дълго, колкото имаш нужда от тях. С бързо зареждане слушалките могат да възпроизвеждат до 2 часа музика след бързо 5-минутно зареждане*.
Изключен ANC
Без кутия за зареждане:
до 10ч
С кутия за зареждане:
до 40ч
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Google Fast Pair
Отвори капака, разкривайки изкачащия прозорец и просто докосни, за да се свържеш
С едно докосване Redmi Buds 5 позволяват бързо и лесно Bluetooth сдвояване с твоите Android* устройства. Можеш дори да провериш къде си ги поставил последно.
Redmi Buds 5
Redmi Buds 5
Xiaomi Earbuds*
Лесно персонализиране
Изтегли приложението Xiaomi Earbuds, за да регулираш шумопотискането и настройките за управление с докосване за твоите безжични слушалки Redmi Buds 5. Ти контролираш — коригирай настройките за оптимално аудио и инсталирай онлайн надстройки на фърмуера.
Още функции, които можеш да откриеш.
Redmi Buds 5 Redmi Buds 5
Обмислени във всеки детайл
Redmi Buds 5
Смарт Dual-device свързаност*
Redmi Buds 5
Bluetooth® 5.3*
Redmi Buds 5
Сензорно управление*
*Изображенията на тази страница са само за илюстрация и може да не са точното представяне на продукта. Продуктовите параметри са само за справка. Някои параметри на продукта може да варират поради външни фактори като околната среда и разликите в системите на смартфона. Моля, вижте действителния продукт за подробности.
*Данните от тестовете за шумопотискане са предоставени от Националния институт по метрология, Китай. Продуктът достига 46dB ANC дълбочина само в определен честотен диапазон. Действителните резултати може да варират в зависимост от условията на употреба. Докосването и задържането на която и да е слушалка позволява само превключване между режимите ANC и прозрачност по подразбиране. Настройките за ANC и режим на прозрачност са налични само в приложението Xiaomi Earbuds.
*Тестът за премахване на шума от вятъра (срещу ≤6m/s) е проведен от Националния институт по метрология, Китай. Доклад № LSsx2023-09838.
*Тестови условия за живот на батерията и бързо зареждане: 10 часа тестови данни на базата на Redmi Note 13 Pro 5G (MIUI 14.0.23), 40 часа тестови данни на базата на Xiaomi 12X (MIUI 14.0.4), слушалки версия V3.0.3.7. Нивото на батерията на слушалките беше 100%, а силата на звука на слушалките беше регулирана на 50%, използван AAC Bluetooth режим на кодиране, с ANC функция, режим на прозрачност и изключена връзка с две устройства. Съдържание на теста: Разредете напълно батерията на Redmi Buds 5, докато възпроизвеждате аудио, докато някоя от слушалките спре да възпроизвежда. Уверете се, че в порта за зареждане няма течности и чужди тела, преди да започнете зареждане. Данните за зареждането на слушалките и живота на батерията са получени от вътрешни тестове, извършени от производителя. Действителните резултати може да варират в зависимост от актуализациите на фърмуера, условията на използване, нивото на зареждане и факторите на околната среда.
*5 минути бързо зареждане изисква батерията на кутията за зареждане да е 20% или повече.
*Потребители на Android 6.0 и по-нови версии и имат достъп до приложението в Google Play. Потребителите на iOS 14.0 и по-нови версии имат достъп до приложението в iOS App Store.
*На всички поддържани устройства с Android, работещи с услуги на Google Play 11.7+ със съвместимост с Marshmallow (Android 6.0).
*Google Fast Pair ще се деактивира за 5 минути, ако се анулира последователно 3 пъти. Ако е деактивиран, моля, изчакайте 5 минути, за да опитате сдвояване чрез Google Fast Pair.
*Свързването на две устройства е изключено по подразбиране, опитът може да варира в зависимост от устройството. Моля, изтеглете приложението Xiaomi Earbuds, за да включите. Изисква се приложенията на трети страни да поддържат синхронна пауза или възобновяване при отговаряне или прекратяване на телефонни повиквания. Името на функцията може да се различава от действителните настройки. За да се насладите на използването с две устройства, включете функцията чрез приложението Xiaomi Earbuds само на едното устройство и свържете второто устройство чрез Bluetooth.
*Тест за устойчивост на прах и вода IP54. Продуктът премина IED60529-2013 изпитване за степен на защита на кутията (IP код), проведено от Dongguan Nore Testing Center Co., Ltd. Номерата на отчета за теста IP54 са NTC2309222SV00 и NTC2309224SV00. Резултатите от теста показаха, че продуктът е в съответствие със стандарта IED60529-2013. Класът IP54 се отнася за самите слушалки, а не за кутията за зареждане на слушалките. Моля, не използвайте слушалките си около гореща вода, вашите слушалки не могат да се използват при къпане или душ. Моля, опитайте се да избягвате използването на слушалките си по време на интензивни упражнения, тъй като потта по време на тренировка може да причини повреда на устройството. Този продукт е устойчив на пръски, вода и прах към момента на покупката, но тези свойства не са постоянни и могат да намалеят с течение на времето с ежедневното износване. Вашата гаранция не покрива щети, причинени на вашето устройство от потапяне в течност.
*Думата и логото Bluetooth® са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Xiaomi Inc. е по лиценз. Други търговски марки и търговски имена са на съответните им собственици.
*Настройките за жестове и разпознаването в ушите са налични само в приложението Xiaomi Earbuds.