Xiaomi Watch 2 Pro Xiaomi Watch 2 Pro
Smarter every wear
Xiaomi Watch 2 Pro

Xiaomi Watch 2 Pro offers you an all-new smart experience from the comfort of your wrist. Download your favorite apps with Wear OS device, unlock new levels of connectivity with LTE, and learn more about your health and fitness with every wear.
Xiaomi Watch 2 Pro
Xiaomi Watch 2 Pro
Xiaomi Watch 2 Pro
Xiaomi Watch 2 Pro Xiaomi Watch 2 Pro
Силата на Google приложенията върху ръката ти
Xiaomi Watch 2 Pro
Задвижван от Snapdragon® W5+ Gen 1 Platform
Ултра-бърз и енергоефективен 4nm процесор
Xiaomi Watch 2 Pro
Модерен фитнес и здравен мониторинг
Универсален анализ на сърдечната честота, SpO₂, съня и други*
Xiaomi Watch 2 Pro
5-системен двулентов GNSS
Проследявай с точност
Xiaomi Watch 2 Pro
1.43" AMOLED
с Always-on-Display*
Кристално чист изглед
Xiaomi Watch 2 Pro
AMOLED Display
Кристално чист
Ярък и ясен 1.43" AMOLED Display Ключова информация с един поглед.
Резолюция на екрана
466×466
Xiaomi Watch 2 Pro
PPI
326
Xiaomi Watch 2 Pro
Изискан корпус от неръждаема стомана
Xiaomi Watch 2 Pro е изработен красиво в духа на класически ръчен часовник със своя 46-милиметров циферблат с безел с парижки нокти и висококачествен, фино полиран корпус от неръждаема стомана. Каишката за часовника се предлага в 2 цвята.
Два ярки цвята на корпуса
Xiaomi Watch 2 Pro
Сребърен корпус с кафява кожена каишка
Xiaomi Watch 2 Pro
Черен корпус с черна каишка от флуоркаучук
Xiaomi Watch 2 Pro
Класическа въртяща се корона
Двойни странични копчета
Продължавайки наследството на механичните ръчни часовници, въртящата се корона осигурява безпроблемен и интуитивен начин за навигиране на Xiaomi Watch 2 Pro. Двата странични бутона също предлагат допълнителна функционалност и удобство.
Xiaomi Watch 2 Pro Xiaomi Watch 2 Pro Xiaomi Watch 2 Pro
Xiaomi Watch 2 Pro
Google Play
Силата на Google приложенията върху ръката ти
С над 200 популярни приложения на трети страни*, Xiaomi Watch 2 Pro предлага безкрайни възможности за интелигентно изживяване.
Xiaomi Watch 2 Pro
*Онлайн приложенията не са вградени и трябва да се изтеглят от Google Play Store.
Xiaomi Watch 2 Pro
Google Wallet
Твоят портфейл, на китката ти
С Google Wallet* можеш да докоснеш, за да платите чрез NFC или да покажеш QR код за плащане за сканиране. Остави стария си портфейл у дома и кажете здравей на новия начин за плащане – никога не е било толкова лесно
Xiaomi Watch 2 Pro
По-интелигентно изживяване с лесна настройка
Preview photos and take photos remotely
Xiaomi Watch 2 Pro supports remote photo capture and photo previews*. Simply press the shutter button and capture your favorite moments while you're on the go. It also supports time-lapse photography, giving you more space for creativity.*Remote photo capture and photo previews only compatible with Xiaomi 13 Ultra, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13, Xiaomi 13T Pro, and Xiaomi 13T. Please upgrade the Mi Connect App to version 2.12.229 and above to use this function.
Synch your notifications
Xiaomi Watch 2 Pro can swiftly synchronize important notifications from your smartphone, helping you keep track of important messages, incoming calls, reminders, and more*.
Получи помощ от Google с Google Assistant*
Просто кажи „Ok, Google“. Google Assistant ще освободи ръцете ти и ще слуша твоите гласови инструкции, за да ти помогне да управляваш твоето смарт устройство или Smart Home продукт*.
Xiaomi Watch 2 Pro
Snapdragon® W5+ Gen 1 4nm флагмански процесор
Xiaomi Watch 2 Pro's Snapdragon® W5+ Gen 1 Wearable Platform осигурява мощна производителност и отлична енергийна ефективност, осигурявайки гладко и безпроблемно изживяване.
Xiaomi Watch 2 Pro
По-голямо хранилище
С по-голямото хранилище на Xiaomi Watch 2 Pro можете да съхраняваш повече съдържание офлайн, независимо дали е твоята музикална библиотека, приложения на трети страни или любимите ти циферблати.
LPDDR 4X RAM
2
GB
Xiaomi Watch 2 Pro
EMMC ROM
32
GB
Xiaomi Watch 2 Pro
Дълъг живот на батерията*
Със своята батерия с голям капацитет и ефективен процесор, Xiaomi Watch 2 Pro дава непрекъсната енергия.
LTE версия
До 55
часа
Xiaomi Watch 2 Pro
BT версия
До 65
часа
Xiaomi Watch 2 Pro
Независимо GNSS пет сателитно позициониране
Използвайки L1 + L5 двулентова глобална сателитна навигационна система, Xiaomi Watch 2 Pro лесно се справя със сложни среди благодарение на по-бързото позициониране и точното проследяване.
Xiaomi Watch 2 Pro
5ATM водоустойчивост
Наслади се на водата
С 5ATM водоустойчивост*, Xiaomi Watch 2 Pro не се страхува да се намокри, като лесно проследява вашите подводни упражнения.
Xiaomi Watch 2 Pro
Измерване телесния състав
Следи напредъка си
Използвайки сензори за биоелектрически импеданс и научни алгоритми, Xiaomi Watch 2 Pro може да измерва всякакви здравни данни, като нива на телесни мазнини, основна скорост на метаболизма и соленост на костите*. Разбери по-добре собственото си тяло и проследи напредъка си.
Xiaomi Watch 2 Pro
Мониторинг на съня
Техники за по-добър сън
Xiaomi Watch 2 Pro не само ти помага да проследяваш часовете си за сън, но също така може да диференцира етапите на съня и да наблюдава други многоизмерни данни като сърдечен ритъм, нива на кислород в кръвта и качество на дишане*.
Xiaomi Watch 2 Pro
Здравна помощ под ръка
Спокойствие, когато става въпрос за твоето здраве и тяло.
Целодневен мониторинг на стреса
Наблюдавай нивата си на стрес през целия ден, за да усилиш вниманието си.
Xiaomi Watch 2 Pro
Покажи своя стил
Безброен избор от циферблати
Xiaomi Watch 2 Pro идва с повече от 20 вградени циферблата, включително множество динамични циферблати. От изискана елегантност до тактическа полезност, със сигурност ще намериш перфектната комбинация.
Xiaomi Watch 2 Pro
Xiaomi Watch 2 Pro
АКСЕСОАРИ
Опционални каишки за часовник
Кожена каишка
Кожената каишка показва изискан, класически дизайн, който балансира елегантния стил с комфорт и издръжливост.
Каишка от флуоркаучук
Изпитай максимален комфорт с флуорокаучук: материал, който е не само нежен за твоята кожа, но и супер дишащ за максимален комфорт. Материалът от флуорокаучук също е устойчив на износване и лесен за почистване.
*Цветните каишки по-горе са отделни аксесоари и трябва да се закупят отделно.
Xiaomi Watch 2 Pro Xiaomi Watch 2 Pro
Бележки:
*Всички изображения на тази страница са само с демонстрационна цел и може да се различават от действителния продукт.
*Съвместимост: поддържа само смартфони с Android 8.0 и по-нова версия, които също трябва да имат GMS версия 21.30.12 и по-нова. Android (издание Go) не се поддържа.
*Този продукт и неговите функции не са предназначени да бъдат медицинско изделие и не са предназначени да предсказват, диагностицират, предотвратяват или лекуват каквито и да е заболявания.
*Винаги включен дисплей: Поддържа се винаги включен дисплей за време. Активирането на тази функция значително ще повлияе на живота на батерията.
*Наличността и функциите на Google Wallet може да варират според държавата или региона.
*Google Assistant не се предлага на определени езици и държави. Моля, вижте официалния уебсайт на Google Assistant за повече информация.
*Някои функции на устройството (включително, но не само напомняния за обаждания, напомняния за известия и др.) изискват приложението да работи във фонов режим и да влезе в сила. За конкретни инструкции, моля, вижте подканите в приложението.
*Умните устройства и продуктите за интелигентен дом изискват поддръжка на Google Assistant. Поддържаните устройства може да се различават в различните държави и региони.
*LTE самостоятелна свързаност е налична само за LTE версии. Самостоятелното гласово обаждане на LTE версия изисква първоначално сдвояване с подходящ смартфон с Android 8.0 и по-нова версия и отделен отговарящ на изискванията безжичен план. Вашият оператор може да не поддържа самостоятелно гласово повикване или да поддържа функцията само в определени области. Моля, проверете при вашия оператор за повече информация. Ако сдвоеният телефон не е включен или не е свързан към безжична мрежа, самостоятелната функционалност ще бъде ограничена. LTE SMS изисква телефонът да бъде свързан, за да се синхронизира SMS информацията на телефона. Независимите от eSIM номера не поддържат SMS функционалност. Използването на eSIM изисква план за безжична услуга. Този план за услуги може да подлежи на определени ограничения за използване при смяна на доставчик на услуги и роуминг (дори след изтичане на договора). Наличността на eSIM може да варира в зависимост от държавата/региона и оператора. За повече подробности, моля, посетете: https://www.mi.com/global/support/esim
*Всички данни от тестовете за живота на батерията са получени от лабораторията Xiaomi. Животът на батерията по време на действителна употреба зависи от различни фактори като настройка, работа, навици на използване и среда и може да се различава от лабораторните резултати.
*Броят на спортните режими варира в зависимост от версията на софтуера. Моля, уверете се, че имате най-новата версия на софтуера.
*5ATM водоустойчивост: Xiaomi Watch 2 Pro има водоустойчивост от 5 ATM (50 метра дълбочина). Рейтингът е базиран на стандарт ISO 22810:2010. Номерът на протокола от теста е 68.189.23.0037.01. Часовникът може да се носи в басейни, докато плувате близо до брега или по време на други дейности в плитка вода. Въпреки това не може да се използва в горещ душ, сауна или при гмуркане. Моля, също така избягвайте часовника да бъде пряко засегнат от бързо течение по време на водни спортове. Нивото на водоустойчивост не е постоянно и може да намалее с времето.
*Body Composition не трябва да се използва, ако имате имплантиран пейсмейкър или друго медицинско устройство или ако сте бременна. Всяка информация, свързана със здравето, достъпна чрез устройството и приложението, не трябва да се третира като медицински съвет. Измерванията са само за ваша лична справка. Моля, консултирайте се с медицински специалист за съвет.
* Данните за стадия на съня, средната сърдечна честота и кислорода в кръвта няма да се показват при спорадични дрямки, продължаващи по-малко от три часа. Моля, включете функцията за наблюдение на качеството на дишането при сън в настройката, за да получите резултата.
*Интелигентен режим на следене на пулса: Сърдечният ритъм на потребителя се проверява автоматично на всеки 10 минути в покой и всяка минута, когато е активен.
*Режимът за целодневно наблюдение на кислорода в кръвта трябва да бъде активиран ръчно. Мониторингът е настроен на веднъж на всеки 10 минути. Този продукт не е медицинско изделие. Данните и резултатите от измерванията са само за информационни цели и не са основа за медицинска диагноза и лечение.
*Функцията за мониторинг на кислорода в кръвта (SpO₂) не е предназначена за диагностика, превенция, наблюдение, прогнозиране, прогноза на каквото и да е заболяване, изследване на физиологични процеси или други медицински цели. Всички данни и проследяване трябва да се използват само за благополучие и лична справка. Ако се чувствате зле, моля, разчитайте на професионални медицински изделия или се консултирайте с лекар за помощ.
*Спецификациите и описанията на тази уеб страница подлежат на промяна. Xiaomi си запазва правото да прави промени, включително, но не само, функционалностите, характеристиките, спецификациите, потребителските интерфейси на този продукт на тази уеб страница по всяко време, без предизвестие или задължение.