Xiaomi Watch S1 Pro
Xiaomi Watch S1 Pro
Класическa визия

Xiaomi Watch S1 Pro
Представяме класически дизайн на часовника с изтънчен външен вид и голям екран с ултра-тясна рамка, каишка за всеки повод и изживяване със смарт часовник от следващо ниво.
Xiaomi Watch S1 Pro
Класически, елегантен дизайн с въртяща се корона
Сапфирено стъкло, корпус от неръждаема стомана
Xiaomi Watch S1 Pro
1,47" AMOLED дисплей, ултратънки рамки
Always-on display, изящни циферблати
Xiaomi Watch S1 Pro
Изцяло нова MIUI Watch OS
Унифициран потребителски интерфейс, по-плавно взаимодействие
Разширено проследяване на здравето и тренировките
Високо прецизно проследяване на сърдечната честота, SpO₂, съня и др
Xiaomi Watch S1 Pro
Xiaomi Watch S1 Pro
Вграден GPS, 100+ фитнес режима
5-системен двубандов GPS, 5ATM водоустойчивост
Xiaomi Watch S1 Pro
До 14 дни живот на батерията
500mAh батерия, безжично зареждане
Xiaomi Buds 4 Pro
Xiaomi Watch S1 Pro
Първокласен и удобен
Часовник с диаметър 46 мм, размер 1,47" голям екран с ултра тънка рамка
Изглежда и се чувства точно както трябва
Часовникът е наистина изящен с най-тънката рамка досега на часовник Xiaomi* и по-голям дисплей със същите размери. С подобрена яркост и контраст* за по-детайлен изглед, това е най-модерният дисплей на часовник, произвеждан от Xiaomi.
600 нита
72,7%
480 x 480
Супер високо съотношение екран към тяло
Резолюция на дисплея
Яркост
*В сравнение с Xiaomi Watch S1. Данните са от лаборатория Xiaomi. Действителните данни може леко да се различават в зависимост от версиите и тестовите среди.
Xiaomi Watch S1 Pro
Със сапфирено стъкло
Видимо изискан и привличащ вниманието
Сапфиреното стъкло е гладко и ярко, което внася усещане за елегантност при всеки повод. Освен това е изключително устойчив на надраскване при ежедневно носене.
*Сапфирено стъкло: синтетично сапфирено стъкло
Корпус от неръждаема стомана
Елегантен и рационализиран
Oпростена рамка за по-плътно прилепване около китката ви. След многоетапния процес на полиране се появява уникалната блестяща и гладка повърхност на неръждаемата стомана.
Xiaomi Watch S1 Pro
Xiaomi Watch S1 Pro
Сапфирено стъкло, керамично покритие
Изглежда изящно от всеки ъгъл
Сензорът за сърдечен ритъм от сапфирено кристално стъкло е едновременно по-твърд и по-устойчив на надраскване. Заобиколен е от гланцово покритие, подобно на керамика, което е меко и удобно за носене.
Безвинтов еднокорпусен дизайн
Завършен вид
Деликатният и изключително опростен дизайн на задния капак без винтове намалява възможността за замърсяване на часовника. Почисти го без усилие само с нежно избърсване.
Xiaomi Watch S1 Pro
Първокласна смарт корона
Плавно и целенасочено въртене
Вдъхновена от класическите механични часовници, CNC короната е фино издълбана, което я прави изключително отличаваща се. Изпитай нови взаимодействия, като завъртиш леко колелцето и усети подробната обратна връзка от вашия часовник благодарение на линейния двигател.
Xiaomi Watch S1 Pro
Преглеждай менюто, като леко завъртиш короната.
*За този интерфейс вземаме за пример смартфон с Android. Показаните интерфейси може да варират в зависимост от смартфоните и системите.
Xiaomi Watch S1 Pro
Можеш да регулираш силата на звука, като завъртиш короната нагоре или надолу.
*Увери се, че фърмуера на вашия часовник е до най-новата версия. Тази функция може да се поддържа от приложението за управление на музика на системата. Показаните интерфейси може да варират в зависимост от смартфоните и системите.
Xiaomi Watch S1 Pro
Изискана кожена каишка
Удобна за носене, мека и плътно прилягаща
Каишката е изработена от избрани материали от телешка кожа, като вътрешният слой е подплатен за по-добра форма. Прилепва чудесно към ръката ти.
Xiaomi Watch S1 Pro
За любителите на спорта имаме още една възможност
Каишката от флуорокаучук е предпочитаният избор за упражнения, със специално проектираните канали за насочване на потта във формата на пътека за по-добро отвеждане на потта.
Xiaomi Watch S1 Pro
Стилни циферблати
Избери нов по всяко време
Xiaomi Watch S1 Pro
*Часовникът се предлага с няколко предварително инсталирани циферблата. Ако трябва да коригираш стила или цвета на циферблата, моля, отиди в Настройки > Циферблати > Редактиране, за да го промениш.
Xiaomi Watch S1 Pro
Xiaomi Watch S1 Pro
MIUI Watch OS Интелигентно и лесно
Xiaomi Watch S1 Pro
Интелигентно свързване на няколко екрана
Настройките на смартфона, като бързо сдвояване на изскачащи прозорци, известия за съобщения, режим „Не безпокойте“ и график, могат да се синхронизират с твоя часовник за нула време.
*Функцията за сдвояване на бързи изскачащи прозорци се поддържа само от някои модели смартфони Xiaomi с актуализирана най-нова версия на софтуера; автоматичното синхронизиране на режима „Не безпокойте“ се поддържа само на Android 11.0 или по-нова версия; синхронизирането на графика се поддържа само на смартфони с MIUI и приложение iOS Calendar; Моля, не забравяйте да надстроите фърмуера и софтуера до най-новите версии."
Xiaomi Watch S1 Pro
По-ясни разговори през твоя часовник
Bluetooth® разговорите напълно освобождават ръцете ти. С алгоритъма за намаляване на шума при повикване с изкуствен интелект, разработен от Xiaomi, гласът ти може да се чуе ясно дори в шумна среда.
Xiaomi Watch S1 Pro
Твоят личен здравен и спортен експерт
Високочестотен мониторинг на китката ти за всеобхватно и усъвършенствано управление на здравето
Следене на пулса
Проследяване на съня
Мониторинг на стреса
Поддържа наблюдение на сърдечната честота през целия ден, като изпраща предупреждения, когато бъдат открити прекалено високи или ниски сърдечни честоти.
Виж качеството на съня си за седмицата с поглед към ръчния си часовник.
Задълбочено наблюдение на стреса през целия ден, записване на подробности за стресово състояние с напомняния за отпускане, за по-бързо възстановяване.
Xiaomi Watch S1 Pro
С прилагането на по-сложна технология за откриване можете да зададете свой собствен праг на кислород в кръвта. Часовникът ще ви изпрати предупреждения, ако установи, че нивата на кислород в кръвта ви са паднали под прага за определен период от време, действайки като пазител на кислорода в кръвта ви.
Мониторинг на SpO2
Xiaomi Watch S1 Pro
100+ фитнес режима
Избери режима, който харесваш за упражнения
Поддържа 100+ фитнес режима като бягане, колоездене, планинарство, триатлон, елиптична тренировка и гребане. Професионалните фитнес режими са оптимизирани за по-точно наблюдение на упражненията.
Xiaomi Watch S1 Pro
10 вградени курса за бягане
Твоят личен треньор по всяко време
Провеждане на курсове с различна продължителност и интензитет за постигане на основни до напреднали тренировъчни цели с насоки как да коригираш сърдечната си честота, за да осигуриш по-добри резултати в тренировките
Xiaomi Watch S1 Pro
Dual-band GPS Пет сателитни позициониращи системи
Точни записи на твоите тренировъчни маршрути
Независимият двулентов GPS чип поддържа пет основни системи за сателитно позициониране* за точно позициониране, също съчетани с функцията за двойна лента. Сега позиционирането на местоположението на китката ви е по-бързо и тренировъчните маршрути се записват по-точно.
*Пет сателитни системи за позициониране се отнасят за Beidou/GPS/GLONASS/Galileo/QZSS.
Xiaomi Watch S1 Pro
Прецизно 3D наблюдение на разстоянието при алпинизъм
Следвай новите си рекордни височини
За спортове с промени във височината, като алпинизъм, алгоритъмът за упражнения за прецизно наблюдение се настройва и оптимизира, за да отчита всяка стъпка при изкачване.
Xiaomi Watch S1 Pro
Xiaomi Watch S1 Pro
Професионални характеристики Точно, както трябва да бъде
Xiaomi Watch S1 Pro
Мощен чип, висока производителност
По-висока ефективност, по-ниска консумация на енергия
Отличаващ се с усъвършенствана 12nm технология на чип процес и поддържан от алгоритъма за настройка на производителността на Xiaomi, часовникът успя да подобри своята производителност и да намали консумацията на енергия, като удължава живота на батерията и е съвместим с MIUI Watch OS за гладка работа.
Xiaomi Watch S1 Pro
Мощна производителност
Изключително дълъг живот на батерията
С безжичната технология за бързо зареждане* на Xiaomi се наслади на до 2 дни живот на батерията* след зареждане в продължение на 10 минути. Може да се зареди напълно за 85 минути, с до 14 дни живот на батерията в типичен режим на използване.
10
14
5
дни
дни
дни
Типична употреба*
Интензивна употреба*
Използване на AOD*
*2-дневният живот на батерията е изчислен въз основа на типичен режим на използване.
Xiaomi Watch S1 Pro
Reverse wireless зареждането позволява на вашия часовник да остане включен
Няма нужда да се притеснявате, ако забравите да носите зарядно устройство със себе си, когато сте далеч от дома, сега опитвате Reverse wireless зареждане от смартфон Xiaomi*
*Тази функция работи само с някои модели смартфони Xiaomi с поддържано Reverse wireless зареждане, включително Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 12 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 10 и др.
Xiaomi Watch S1 Pro
С каишката от флуоркаучук можеж да миеш ръцете си и да плуваш, без да сваляш часовника си. Часовникът е по-водоустойчив, отколкото си представяш.
5 ATM* водоустойчив рейтинг. Подобрена водоустойчивост
Xiaomi Watch S1 Pro
Гласов асистент Alexa
Провери времето, настрой аларма, управлявай дистанционно своите домашни интелигентни уреди и много други. Така че просто попитай Алекса.
Xiaomi Watch S1 Pro
Xiaomi Watch S1 Pro
Ежедневни здравни данни
Ежедневната здравна статистика, като пулс, фитнес и сън, се показва в детайли, за да предостави ясна картина на твоето здраве. Поддържа лесно синхронизиране на данни със Strava и Apple Health.
Xiaomi Watch S1 Pro
*Устройствата не могат да бъдат директно обвързани с приложението Strava.
Xiaomi Watch S1 Pro
Забележка
*Всички изображения, включително, но не само, изображения, видеоклипове, потребителски интерфейс на тази страница са само за демонстрационни цели и може да се различават от действителния продукт.
*Спецификациите и описанията на тази уеб страница подлежат на промяна. Xiaomi си запазва правото да прави промени, включително, но не само, функционалност, функции, спецификации, потребителски интерфейси на този продукт на тази уеб страница, по всяко време, без предизвестие или задължение.
* Съдържанието и функциите, показани на горните страници, не могат да бъдат гарантирани, че ще останат постоянни и могат да се променят в резултат на промени в авторските права, търговските или техническите условия. В случай на промени без индивидуално уведомление, моля, вижте действителното съдържание и характеристики на продукта.
*Always-on display поддържа се Always-on display на дисплея за време. Активирането на тази функция значително ще повлияе на живота на батерията;
*Автоматично откриване на режимите на тренировка: Трябва да включите автоматичното откриване в настройката за тренировка на вашия часовник. След като тренировката бъде открита, потребителите трябва да потвърдят типа на тренировката на лентата, за да продължат да проследяват цялата тренировъчна активност.
*Функцията за безжично бързо зареждане на Xiaomi работи само със захранващ адаптер QC3.0. Може да се зареди напълно за 85 минути. Това беше тествано с безжично зарядно устройство в опаковката при стайна температура от 25°C. Действителните резултати може леко да се различават в зависимост от температурата на околната среда.
*Тестови условия за 14-дневен живот на батерията в типичен режим на използване: Използвайте фабричните настройки по подразбиране и статичния циферблат по подразбиране; включете яркостта на екрана, реагиращ на движение, и проверявайте дисплея на часовника 200 пъти на ден; синхронизирайте данните на приложението веднъж на ден; активиране на известия за съобщения и получаване и показване на 100 известия за съобщения на ден и 2 напомняния за повиквания; правете Bluetooth разговор(и) за 15 минути всяка седмица и 8 NFC плащания на ден; настройте 2 аларми на ден; свържете се със слушалки за възпроизвеждане на музика за 30 минути на седмица; активиране на 10 минути/време следене на сърдечната честота през целия ден, деактивиране на откриването на кислород в кръвта, наблюдение на стреса и високо прецизно проследяване на съня през целия ден; тренирай на открито 3 пъти седмично, като всеки път продължава 30 минути (включен GPS).
*Тестови условия за 10-дневен живот на батерията в режим на интензивна употреба: Използвайте фабричните настройки по подразбиране и статичния циферблат по подразбиране; включете яркостта на екрана, реагиращ на движение, и проверявайте дисплея на часовника 200 пъти на ден; синхронизирайте данните на приложението 2 пъти на ден; активиране на известия за съобщения и получаване и показване на 200 известия за съобщения на ден и 4 напомняния за повиквания; правете Bluetooth разговор(и) за 30 минути всяка седмица и 10 NFC плащания на ден; настройте 4 аларми на ден; свържете се със слушалки за възпроизвеждане на музика за 60 минути на седмица; активирайте следене на сърдечната честота 1 минута/време през целия ден, активирайте откриване на кислород в кръвта, мониторинг на стреса и високо прецизно проследяване на съня през целия ден; тренирайте на открито 5 пъти седмично, като всеки път е с продължителност 30 минути (включен GPS).
*Тестови условия за 5-дневен живот на батерията в режим на използване на AOD: В режим на интензивно използване включете интелигентната функция AOD.
*Всички данни от тестовете за живота на батерията са от лабораторията на Xiaomi. Животът на батерията по време на действителна употреба зависи от различни фактори като настройка, работа, навици на използване и среда и може да се различава от лабораторните резултати.
*Не използвайте подложката за безжично зареждане, за да заредите часовника, тъй като има рискове като неправилно зареждане, прегряване и подуване на батерията.
*5 ATM водоустойчив рейтинг (еквивалентен на дълбочина от 50 метра под вода). Тестван е от TÜV SÜD Certification and Testing (China) Co., Ltd. в съответствие със стандартите GB/T 30106-2013. Водоустойчив доклад номер: 68.189.22.0175.01. *5 ATM водоустойчив клас означава, че часовникът може да се носи в плувни басейни, плитки океански води и по време на други дейности в плитки води. Не е подходящ за носене в горещ душ, сауна или по време на гмуркане. Не излагайте часовника на вода с висока скорост (например по време на водни спортове). Водоустойчивата функция не винаги е ефективна и може да отслабне с времето.
*Кожените каишки не трябва да се носят в сценарии, при които могат да влязат в контакт с вода или пот (плуване, общи упражнения). Препоръчваме да носите други видове каишки в такива сценарии.
* Функцията за мониторинг на кислорода в кръвта (SpO₂) не е предназначена за диагностика, профилактика, наблюдение, прогнозиране, прогнозиране на каквото и да е заболяване, изследване на физиологични процеси или други медицински цели. Всички данни и проследяване трябва да се използват само за благополучие и лична справка. Ако се чувствате неудобно, моля, разчитайте на професионални медицински изделия или се консултирайте с лекар за помощ.
*Alexa и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали.
*Функциите, включително, но не само, известия за съобщения и входящи повиквания изискват приложението Mi Fitness да работи постоянно във фонов режим. За повече информация, моля, вижте настройките на приложението;
*Strava и всички свързани лога са търговски марки наdevelopers.strava.com.
*Apple Health и всички свързани лога са търговски марки на Apple.com.